Відгуки студентів про участь в розмовному клубі від Start Deutsch Schule


Поліщук Іляна, 351 група: Неймовірна нагода спробувати свої сили безпосердньо у таких нагальних та небуденних темах як “що є для кожного щастя”, “чи повина виключно жінка перебувати декреті”, “актульні проблеми людства – буллінг в інтернеті, маніпуляції людьми та війни”. Крім цього я змогла поспілкуватись зі студентами ЗВО з усієї країни. З задоволенням буду надалі брати участь у розмовних клубах.
Городенська Анна, 316 група: Вчити іноземну мову – зовсім непросте завдання, яке протребує багато часу та сил. Дуже часто у процесі здобуття знань, можна зіштовхнутися з небажаними труднощами, особливо, коли робиш перші спроби заговорити. Мовний бар’єр – дуже розповсюджена проблема, суть якої полягає в страху говорити. Даний Sprachclub націлений ж на подолання цього побоювання та, незважаючи на рівень мовця, допомогти заговорити! Під час нього головні спікери не виправляли помилки, не вчили граматичних правил, а старалися “розговорити” учасників та дати можливість всім відчути свободу комунікування, що дуже надихає та дає хороший поштовх до здобуття більших досягнень. Безперечно, це був дуже крутий досвід, і я максимально задоволена, що мала змогу відвідати такий захід. З нетерпінням чекаю наступного Sprachclub!

Паун Валерія, 316 група: 30 березня ми мали можливість бути учасниками розмовного клубу від Start Deutsch Schule, який проводив засновник школи Маркус Пойзер. Учасникам пощастило спілкуватися на тему Deutsche Städte, що допомогло показати на практиці всі набуті знання кожного з студентів та дізнатись багато нових захоплюючих фактів. Більше того, студенти спілкувалися один з одним у парах, засвоївши сучасну форму спілкування Speed Dating, мета якого познайомитись з іншими людьми та дізнатись про них цікаву інформацію чи життєві факти за короткий період часу.
Безперечно я отримала море задоволення від нашої зустрічі, адже можливість поспілкуватись з носієм мови – це найкраща практика! Мені було надзвичайно цікаво використати свої знання не тільки під час навчального процесу, але й у реальній життєвій ситуації, де можна дійсно зрозуміти, на що ти здатний та на якому рівні ти можеш розмовляти. До речі, рівень мови під час зустрічі був абсолютно відповідний до нашого рівня, який ми вивчаємо в університеті, тож ми все прекрасно розуміли та з легкістю відповідали на питання Маркуса. Більше того, атмосфера була дружньою та невимушеною, можливо ми трішки боялися робити помилки, але це було чудовим кроком вперед, тому розмовляти німецькою було в задоволення!
Чудовим є також те, що окрім спілкування з Маркусом, ми маємо тепер шанс взяти участь в одному з його конкурсів. Він полягає в тому, що один з учасників буде мати можливість отримати безкоштовний курс навчання у Start Deutsch Schule, де завданням є зробити креативне фото пов’язане з вивченням німецької мови. Звичайно, кожен з нас був радий почути цю ідею, тому ми всі обов’язково скористаємось цим шансом! Ми дуже вдячні за таку можливість застосувати наші знання та з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *