Оголошення: ХV Міжнародна наукова конференція «Актуальні проблеми романо-германської філології та прикладної лінгвістики»

Вельмишановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у ХV Міжнародній науковій конференції «Актуальні проблеми романо-германської філології та прикладної лінгвістики», яка відбудеться 13 травня 2022 року у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича.

 ТЕМАТИКА КОНФЕРЕНЦІЇ

  1. Семантичні дослідження мови.
  2. Когнітивний та комунікативний виміри лінгвістичних досліджень.
  3. Лінгвістика тексту й дискурсу.
  4. Перекладацька традиція та перекладознавство.
  5. Методика викладання іноземної мови, термінознавства та перекладу.

 Робочі мови конференції: українська, англійська, німецька.

Матеріали конференції будуть надруковані у збірнику наукових праць “Науковий вісник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Германська філологія”, який є фаховим виданням України категорії Б (https://journals.chnu.edu.ua/index.php/gp/about). Є можливість участі без публікації матеріалів, у такому разі учасник отримує програму конференції та сертифікат.

Офіційне запрошення до участі у конференції буде надіслане разом із другим інформаційним повідомленням.

Умови публікації статей:
  1. Ви заповнюєте електронну форму реєстрації https://forms.gle/MsLE3GPt3zZDh3Y76, обов’язкову для публікації.
  2. До 1 березня 2022 року Ви надсилаєте статтю, оформлену згідно з вимогами (https://journals.chnu.edu.ua/index.php/gp/about/submissions) на електронну пошту редакцiї germanica@chnu.edu.ua.
  3. Редакція рецензує Вашу статтю протягом 10 днів. Статті студентів публікуються за наявності рецензії або співавтора з науковим ступенем.
  4. Якщо стаття успішно пройшла рецензування, Ви отримуєте лист з інформацією: «Стаття пройшла рецензування та прийнята до публікації».
  5. Ви надсилаєте квитанцію про сплату вартості публікації та оргвнеску на електронну пошту редакцiї germanica@chnu.edu.ua. Сума оргвнеску складає 100 грн, у випадку дистанційної форми проведення конференції сума оргвнеску буде зменшена. Оплата за публікацію статті разом з оргвнеском здійснюється на картковий рахунок у ПАТ КБ ПриватБанк № 4149 4393 1753 7649 (Король Антоніна Анатоліївна) Необхідно зазначити П.І.Б автора.Просимо врахувати, що автоматичне розсилання збірників з матеріалами конференції не передбачено. Якщо Ви не зможете особисто взяти участь у конференції, оргкомітет надішле Вам збірник разом із сертифікатом учасника Новою поштою за рахунок отримувача.

Відповідальний секретар оргкомітету:

к.ф.н., доц. Косенко Анна Володимирівна

тел. +38 095 22 12 511

Щиро запрошуємо до співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *