Курс підвищення кваліфікації

Доц. Томнюк Л.М. успішно пройшла онлайн-курс «Нові підходи до надання психологічних послуг учасникам освітнього процесу в дистанційних умовах».

Метою цього курсу є підвищити спроможність психологів, кураторів, викладачів закладів освіти виконувати професійну діяльність в дистанційних умовах, із врахуванням викликів (пандемія, війна), пов’язаних із цим (вплив на психічне здоров’я та психологічний стан учасників освітнього процесу, вплив на організацію освітнього процесу тощо).

Курс охоплює 3 блоки (15 лекцій) – невизначеність і виклики для освітнього процесу, повʼязані із психічним здоровʼям, психологічний супровід учасників освітнього процесу та окремі теми, які можуть бути важливі для провадження діяльності психолога, куратора групи в дистанційних умовах. Наведено підказки, рекомендації, пропозиції, які можуть допомогти працювати професійно у складних умовах пандемії та воєнного стану. Курс розроблено спільними зусиллями фахівців Дивізіону «Психічне здоровʼя» Національної психологічної асоціації, за підтримки проєкту «Психічне здоровʼя для України» та Міністерства освіти і науки України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *