Мовний клуб з Маркусом Пойзером для рівня В

18 жовтня для студентів третього курсу нашого факультету керівник школи StartDeutschSchule Маркус Пойзер та його команда провели майстерклас з викладання німецької мови для рівня В. Щиро дякуємо Маркусу Пойзеру і його команді за цікаву зустріч.

Відгуки

Зустріч дуже сподобалася, було надвичайно весело і цікаво. Маркус постійно мотивував говорити німецькою, і навіть за те, що говориш українською був “штраф”. Дуже класна можливість поспілкуватися німецькою з носієм мови та познайомитися з іншими людьми. Маркус давав різні типи завдань й ігор, які є досить цікаві для студентів при вивченні німецької мови. Німецька в Маркуса зрозуміла та з гарним акцентом. Я отримувала одне задоволення знаходячись на зустрічі, емоції просто не передати словами. Хотілося б більше таких зустрічей)        Олеся Галиць (315)

Хочу подякувати Маркусу Пойзеру за чудову атмосферу, яка відбулася сьогодні. Це було справді дивовижно, тому що було легко і захопливо працювати у командах. Під час майстер – класу було цікаво спостерігати за ним, тому що це круто, коли можна знаходити легко підхід іноземною мовою до студентів. Я змогла багато чого навчитися завдяки цьому і зрозуміла, які бувають корисні завдання. Більше того, хочу сказати, що мене дуже надихнув майстер-клас і це був чудовий досвід для мене. Вероніка Полятика (315)

Це був чудовий майстер-клас. Мені дуже сподобалась атмосфера, яка панувала в залі, час пролетів непомітно для мене, адже було стільки цікавих завдань, і можливість працювати з різними людьми в командах. Маркус Пойзер – дуже відкрита, щира та позитивна людина. Було цікаво послухати носія мови, адже завдяки цьому я зрозуміла, що потрібно багато працювати та вчитись, щоб змогти говорити німецькою вільно. Якби в мене була б можливість ще раз відвідати подібний захід, я б з радістю це зробила. Вікторія Кириченко (315)

Зустріч пройшла на одному диханні, хоча було дуже важко подолати мовний бар’єр і сказати хоча б слово. Мені сподобалися завдання, над якими ми працювали, вони були простими і водночас надзвичайно корисними. В цілому, я задоволена, що мала змогу поговорити та відчути себе у живому  мовному середовищі, це надихнуло на те, щоб вивчати німецьку ще старанніше. Таїсія Ілюк (315)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *