Неформальна освіта в дії (К. Заика, 351 група)

12 березня Крістіна Заика пройшла німецькомовний курс «Language in the real world», який пояснює та ілюструє, чому знання про те, як функціонує мова (тобто “лінгвістика”), є корисними для різних аспектів нашого повсякденного життя. Він знайомить з уявленнями про те, що таке мова, а також з галуззю прикладної лінгвістики, яка займається вивченням і вирішенням ситуацій, де мова відіграє вирішальну роль.

3 березня Крістіна Заика пройшла 12−ти годинний німецькомовний курс «Advanced German: Language, culture and history», який покращує мовні навички, знання німецькомовних суспільств та міжкультурну компетентність. Він також допоможе розвинути критичні та аналітичні навички під час вивчення географії та діалектів регіонів Німеччини. Цей курс розглядає різні аспекти культури у Німеччині, такі як регіони та політичні структури, а також історію Німеччини.

Результати неформальної освіти зараховані Крістіні в першому модулі в рамках навчальної дисципліни “Основна іноземна мова” (замість теми: “Інтеграція мігрантів в німецьку культуру”). Викладач: Король Антоніна Анатоліївна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *