Надія Бойко: перше місце за наукову роботу зі спеціальності Середня освіта

15 березня 2023 року на факультеті іноземних мов Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича відбувся I тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Студентка 421 групи спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізації 014.022 Німецька мова і література та друга іноземна мова, Бойко Надія представила на конкурсі наукову роботу на тему: «Стратегії інтеграцій мультимедійних технологій у систему іншомовної освіти». За результатами конкурсу наукове дослідження Бойко Надії посіло перше місце серед студентів факультету іноземних мов. 
Робота містить глибоке дослідження використання електронної інтерактивної дошки у навчанні німецької мови, що є актуальним для середньої школи, яка зазнає на даний час істотних змін, що пов‘язано з переходом системи української освіти на нові стандарти (НУШ, паспорти педагогічних спеціальностей, стандарти освіти). Студенткою розроблено і реалізовано систему вправ, спрямовану на формування і розвиток необхідних для усно-мовленнєвого спілкування навичок, умінь мовлення та умінь компенсувати нестачу мовних засобів у різних ситуаціях спілкування; підготовлено електронну програму, що включає інтерактивні вправи для навчання усного мовлення німецькою мовою.
Отже, наукова робота Бойко Надії може стати допоміжним засобом для процесу навчання і викладання німецької мови у школах.

Вітаємо Нідію Бойко з успіхом і бажаємо подальших наукових перемог!

https://mel.chnu.edu.ua/news/view?id=124&fbclid=IwAR0Ng6G7-AU1g1TQz5qCdzrDETkAx8dp_Vzbz6l7rQNaBEZ1P1oDifCSlZI 

Вітаємо переможців конкурсу студентських наукових робіт – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича (chnu.edu.ua)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *