Відкрита лекція Мельник Ю.Й.

28.04 доцент кафедри Ю.Й. Мельник провела відкриту лекцію у 421 групі з курсу “Альтернативні методи навчання іноземних мови” на тему: “Інтерактивні застосунки для онлайн-занять”. Було розглянуто модель SAMR, за допомогою якої описують можливості впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в навчальний процес. Розглянуто приклади завдань для кожного рівня (і бачимо, до чого можна прагнути;)). Далі студенти презентували власні розробки інтерактивних завдань до матеріалів підручників. І врешті отримали завдання ознайомитися з відкритими освітніми ресурсами, які можна використовувати як на уроках, так і для самостійного вивчення німецької мови.

Висловлюємо Юлії Йосипівні щиру вдячність за таке чудове заняття, яке проведене на високому методичному і професійному рівні, а також за мотивацію до постійного самовдосконалення методично-технічної компетенції:)

4 Comments:

  1. Юліє Йосифівно, Ваші заняття – це завжди щось нове і пізнавальне. Дякуємо!☺️

  2. Ми дуже вдячні Юлії Йосифівні за таку чудову пару, оскільки ми дізналися багато нових та цікавих Interaktive tools для успішного проведення занять з іноземної мови, а також змогли й самі розробити певні вправи з їх використанням та переконатися в їхній користі.

  3. Ми дуже вдячні Юлії Йосипівні за таку чудову пару, оскільки ми дізналися багато нових та цікавих Interaktive tools для успішного проведення занять з іноземної мови, а також змогли й самі розробити певні вправи з їх використанням та переконатися в їхній користі.

  4. Юліє Йосифівно, щиро дякуємо за Вашу роботу та завжди цікаві пари!☺️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *