Зустріч зі стейкхолдером

3 грудня 2020 року на кафедрі германського, загального і порівняльного мовознавства відбулася онлайн-зустріч зі стейкхолдером – завучем Чернівецької гімназії № 1 Фисюк Романою Флоріанівною. На зустрічі були присутні студенти спеціальності «Середня освіта» й викладачі кафедри.

Під час зустрічі обговорено основні професійні компетентності й особисті якості вчителя у світлі вимог НУШ. Наголошено, що значущими і особливими цінностями у Новій українській школі є автономія вчителя й довіра до нього. Важливу роль при цьому відіграє емоційний інтелект вчителя, який відображається у вмінні контролювати та виражати власні почуття та емоції.

Усі учасники зустрічі брали активну участь в обговоренні актуальних проблем сучасної школи. Особливо зацікавило питання соціального становища вчителя, а саме рівень оплати його праці, ставлення до нього суспільства і те, як образ учителя транслюють ЗМІ.

З впевненістю можна сказати, що зустріч була цікавою та пізнавальною для усіх присутніх, а особливо для тих студентів, які в майбутньому планують пов’язати своє життя з професією вчителя. Тетяна Космірак (421)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *