Вебінар: Сервіси для підвищення активності учнів та студентів на уроках німецької мови

24 березня 2021 року викладачі кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства мали можливість долучитись до вебінару Goethe-Інституту в Україні «Сервіси для підвищення активності учнів та студентів на уроках німецької мови». Референтка вебінару Олена Бекетова ознайомила викладачів з інтерактивними та креативними сервісами Веб 2.0 для підвищення активності студентів та мотивації до навчання. Учасники вебінару отримали безліч нових ідей для розвитку навичок групової роботи та базових навичок в усіх видах мовленнєвої діяльності. Розмаїття матеріалів щодо створення ментальних карт (mindmaps) та онлайн-дошок, онлайн-інструменти для запису голосу, сервіси для створення онлайн-ігор та вправ – усе це та багато інших корисних порад було представлено на вебінарі.

На завершення зустрічі учасники мали можливість обговорити ефективність запропонованих методик в окремих віртуальних кімнатах та отримали відповіді на численні запитання.

Дякуємо організаторам вебінару за надану можливість перейняти потужний досвід Goethe-Інституту у викладанні німецької мови, що відкриває нові перспективи власного розвитку для викладачів нашої кафедри.

к.ф.н. А.І. Гоян

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *