Онлайн-зустріч з представниками компанії «Global IT Support»

29 березня 2021 р. відбулася онлайн-зустріч студентів і аспірантів факультету іноземних мов, в тому числі й кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства,  з представниками компанії «Global IT Support», у якій працюють чимало випускників нашого факультету. «Global IT Support» – нідерландська компанія, офіси якої розташовуються в різних країнах світу, в тому числі й Україні (в Києві, Івано-Франківську, незабаром планується відкриття офісу у Львові, на перспективу – в Одесі та інших великих містах нашої країни). У 2005 р. компанія розпочала свою діяльність в м. Чернівці.
На зустрічі була присутня виконавча директорка компанії – п. Катерина Чернишевська, яка розповіла про виникнення та розвиток діяльності компанії в Україні загалом і в Чернівцях зокрема, представила основні напрямки роботи фірми, звернула увагу на переваги працевлаштування та перспективи кар’єрного росту в компанії «Global IT Support».  
Керівник команди Інна Герула розповіла про особливості роботи відділу, в який набирають персонал і де актуальні вакансії зі знанням іноземної мови,  можливі графіки робочого дня, тривалість та особливості тренінгового періоду. Рекрутер Ілона Алещенко ознайомила присутніх з новими вакансіями та  особливостями працевлаштування.
Під час зустрічі було продемонстровано офісне приміщення, в якому розміщена компанія, показано створені на належному рівні умови праці.  Зустріч видалася інформативною та цікавою. Щира подяка організаторам, доповідачам та всім учасникам! (І.А.Коломийська)

Враження від зустрічі

29 березня о 12:00 я була учасницею онлайн-зустрічі з міжнародною компанією Global IT Support. Зустріч мені надзвичайно сподобалася, представники компанії все чітко і доступно пояснювали і також відповідали на запитання, які мене цікавили. Ця компанія співпрацює з багатьма відомими брендами і допомагає їм знаходити сторінки, або ж  інтернет-магазини, які займаються продажем підробної продукції. Тобто сама компанія виступає ніби в ролі захисника оригінальних брендів.

На зустрічі нам також показували приміщення компанії, де усі працівники не тільки сидять за комп’ютерами, але й мають змогу активно відпочити, поспілкуватися чи провести час. У розпорядженні кожного співробітника знаходиться кухня, на якій завжди можна знайти щось смачненьке: печиво, фрукти, цукерки. Є зона відпочинку яка обладнана затишним диванчиком, на якому можна почитати книги, а то й газету англійською мовою. Активно проводять час, граючи в ігри, приставки або просто спілкуючись один з одним. З іншого боку варто сказати, що це не просто офіс, а, за словами співробітників, ,,гуртожиток, де ніколи не буде сумно чи нудно”.

Дуже вразило й те, що компанія організовує приємні атмосферні зустрічі – Speaking Club (мовні клуби), які допомагають працівникам спілкуватися англійською та удосконалювати словниковий запас. Я б хотіла в майбутньому  стати частиною команди, а для цього буду активно покращувати свою англійську і можливо у мене все вийде.

Христина Гуцол (421 група)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *