Засідання наукового гуртка (секція “Середня освіта”)

30 вересня відбулося організаційне засідання наукового гуртка кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства (секції «Середня освіта») на тему «Вимоги до написання курсової  роботи». На засіданні були присутні студенти третього курсу.

Керівник гуртка, асистентка кафедри Гоян А.І. ознайомила студентів із основними положеннями студентського наукового гуртка, розповіла про організацію засідань, права та обов“язки студентів при підготовці та проведенні гуртка.

Також студентам були представлені загальні ресурси кафедри при написанні наукової роботи та роз“яснено особливості підготовки практичної частини наукової роботи. Керівник гуртка звернула увагу на важливість регулярного консультування з науковим керівником та нагадала про доцільність систематичної роботи над своїм науковим дослідженням і важливість використання автентичної фахової літератури.

Також студенти були ознайомлені з тематикою курсових робіт спеціальності «Філологія (Німецька мова та література)» та «Середня освіта» та основними напрямами наукових досліджень співробітників кафедри.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *