Мовний клуб з Маркусом Пойзером

10.12.2021 відбулися чергові інтерактивні зустрічі з Маркусом Пойзером у мовному клубі StartDeutschSchule за двома рівнями о 9.50 і 11.30 для студентів і аспірантів. Деякі учасники поділилися своїми враженнями:

Сьогодні, 10.12.2021р ми з 351 групою вдруге взяли участь у мовному клубі. Зустріч проводив директор StartDeutschSchule пан Маркус Пойзер👏
Зустріч захопила нас так, що після – ми ще довго обговорювали її!
Безперервна комунікація студентів один з одним та спікера принесла багато нового досвіду та позитивних емоцій. Студенти з різних груп та спеціальностей змогли потренувати свою вимову, зрозуміти, у чому проявляються їхні сильні сторони, а на що навпаки потрібно звернути увагу; змогли краще познайомитись один з одним і задати декілька веселих та пікантних запитань. Цікаво було спостерігати за тим, що відбувалось😍
Особлива подяка Маркусу Пойзеру, який зумів організувати таку зустріч знову і з хорошим настроєм заохочував студентів до бесіди.
Viel Spaß beim Deutschlernen! (Анфіса Левандовська, 351 група)

10 грудня 2021 року відбувся мовний клуб від “StartDeutschSchule”, на якому мали змогу побувати ми, студенти кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства. Це була прекрасна можливість поспілкуватися із носієм мови Маркусом Пойзером, дізнатися багато нового про різдвяні традиції у Німеччині, поговорити між собою на різноманітні теми і провести час із користю🎄✨💫
Інтерактив, мотивація вдосконалювати свої мовні знання та заряд позитиву – все на висоті. Дякуємо❤️ (Анастасія Шуляр, 351 група)

Мовний клуб StartDeutschSchule це дуже гарний досвід для студентів, які вивчають німецьку мову. Ми дізнаємося не тільки щось нове про мову, але й про саму країну. Також на онлайн конференціях ми знайомимося з новими людьми, з якими ми маємо спільні інтереси.
Клуб дозволяє нам закріпити нові знання з мови і отримати нові про культуру та традиції країни. Я вважаю, якщо хочеш вивчити німецьку, варто приєднуватися до клубу 🌌😊 (Павліна Мізунська, 321 група)

Це була чудова зустріч, на якій ми цікаво провели час, покращили наші розмовні навички. Ми постійно говорили, відповідали на різні запитання, працювали в групах, задавали питання одне одному та дізналися про Різдво набагато більше!! Я задоволена, що мала можливість відвідати цей мовний клуб! (Поліна Ленюк, 321 група)

Мовний клуб – це чудова можливість для вивчення німецької та щоб весело провести час з іншими студентами факультету іноземних мов. Цікаві теми для обговорення, робота в групах та просто цікавий досвід – це все можна отримати під час онлайн-зустрічі з паном Маркусом Пойзером. Мовний бар’єр  та страх говорити з чи перед іншими – це, напевно, найпоширеніша проблема серед всіх, хто вивчає іноземні мови, і саме такі заняття допомагають цього позбутися і підняти свої навички та знання на вищий рівень. Тому дуже рекомендую студентам всіх курсів, за можливості, відвідувати мовний клуб і розвиватися далі! (Наталія Яремчук, 351 група)

Сьогодні відвідала розмовний клуб з паном Маркусом, який мені надзвичайно сподобався. Вперше говорила з носієм німецької мови і не відчувала переживань, тому що атмосфера була дружня та приємна. Під час цього клубу я не тільки зробила внесок у свої навички спілкування німецькою, а й дізналася багато цікавого. Наприклад те, як і коли у Німеччині святкують Різдво. Або те, коли в Німеччині до дітей приходить св. Миколай і що вони роблять у цей день. Було цікаво та інформативно! (Анастасія Фулитка, 345 гр.)

У німецькому розмовному клубі ми обговорювали Різдво в Німеччині та день Святого Миколая (коли вони святкуються і які у них традиції). Далі ми говорили про подарунки на Новий рік і як в Німеччині прийнято дарувати їх лише на Різдво. Потім ми почали питати один одного по черзі короткі питання з екрану зі швидкою відповіддю. А потім поділилися по двоє і задавали один одному по 5 запитань. Далі ми почали складати свої питання про вподобання, і потім нас знову розділили по групах по 2 людей, і вже в основному чаті ми казали відповіді наших партнерів. Загалом зустріч мені дуже сподобалася, планую ще раз відвідати цей клуб, адже він допомагає мені подолати психологічний бар’єр з говоріння. (Анна Прус, 345 гр.)

Мовний клуб StartDeutschSchule став для мене чудовою нагодою навчитися новому та цікавому. Він допоміг мені вдосконалити свої навики в улюбленій справі вивчення іноземної мови, а саме, німецької мови. Організатори цього мовного клубу є справжніми професіоналами, які підбирають актуальні теми для захопливих дискусій. Мовний клуб StartDeutschSchule це важливий досвід, друзі та однодумці. Я рада, що мені випав шанс взяти участь у цьому мовному клубі. (Ольга Кузьмова, 311 група)

Було досить цікаво. 😂 Мені подобалося спостерігати за його ініціативністю, як він заохочував інших говорити на різні теми. Загалом мені сподобалося, було круто (smiley) (Владислав Могущий, 345 група)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *