Лектор DAAD Каті Бруннер про міжнародну академічну мобільність 2022-2023 н.р.

Відповідно до міжнародного визначення поняття «стейкхолдер», Німецьку службу академічних обмінів, DAAD, можна вважати стейкхолдером ОП «Німецько-український переклад та переклад з другої іноземної мови» та «Середня освіта (Німецька мова і література)».  12 жовтня 2022 року відбулася онлайн-зустріч студентів і аспірантів факультету іноземних мов ЧНУ імені Юрія Федьковича з лекторкою DAAD Каті Бруннер.

Зустріч почалася з інтерактиву: шляхом брейнстормінгу студенти продемонстрували свої знання та уявлення щодо функцій та завдань Німецької служби академічного обміну.

Каті Бруннер розповіла про основні напрямки діяльності DAAD: наразі ЧНУ співпрацює з 14 університетами в Німеччині, більша частина цієї співпраці відбувається завдяки сприянню DAAD. Окрім великих проєктів за підтримки DAAD на факультеті реалізовуються також невеликі проєкти: перекладацький конкурс,  підготовка відео для абітурієнтів, тощо. Огляд діючих програм DAAD супроводжувався детальними рекомендаціями щодо подання документів та інформацією щодо пошукових сайтів інших освітніх програм Німеччини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *