Враження від мовного клубу з Маркусом Пойзером

6 березня 2023 року студенти факультету іноземних мов мали можливість взяти участь у мовному клубі під керівництвом директора StartDeutschSchule Маркуса Пойзера. О 11:30 було проведено заняття для рівнів А1-А2, о 13:00 для B1-B2.
На першому занятті студенти обговорювали свої хобі💃🏻, найбільш поширеною відповіддю виявилася відповідь спати 😴(воно і не дивно, студентське життя таке, що спати немає коли😉). Після того, як студенти обговорили свої хобі, Маркус роздав їм листочки з текстом пісні🎵 і студенти повинні були заповнити пропуски. Після того, як студенти виконали це завдання і обговорили граматичні конструкції, вони разом заспівали цю пісню🎶. Вкінці заняття Маркус поділив студентів на групи і кожен повинен був розповісти про свого партнера👭: як звати, звідки родом, які захоплення та ким хоче стати у майбутньому. На завершення кожен студент витягав папірець, де були написані побажання і на одному з них було написано, що ти – переможець (це означало, що студент виграв безкоштовний курс з німецької мови🇩🇪). Після того, як пролунав дзвінок на перерву студенти щиро подякували Маркусу за заняття та попросили його приїзджати частіше в гості.
О 13:00 відбулося заняття для рівня В1-В2. На початку заняття Маркус в ігровій формі познайомився з кожним та запитав про те, які соціальні мережі студенти використовують найчастіше👤, в результаті опитування всі дійшли висновку, що серед молоді найбільш популярними є Instagram, Telegram i TikTok, а для старшого покоління – Facebook і Viber. Після цього Маркус включив пісню🎵 і студенти повинні були запам‘ятати, хто з персонажів що постить у соціальних мережах, після закінчення цієї вправи студенти разом заспівали пісню. Після пісні студенти зіграли в гру «Stadt, Land, Tier», де повинні були якнайшвидше та найоригінальніше написати слова до кожної категорії. Хто набрав найбільше балів – виграв безкоштовний курс з німецької мови.
Всі студенти щиро вдячні Маркусу за веселі та цікаві заняття і знову чекають в гості!❤️                          Надія Бойко (421 група)

Анастасія Комерзан (216): Наша група дуже задоволена заняттям з Маркусом. Була дуже позитивна атмосфера і цікаві завдання. Ми говорили про свої хобі, доповнювали текст пісні на таку ж тему і співали цю пісеньку всі разом. Потім ми говорили в парах і розказували чим займається наш партнер. Загалом, дуже круто, що кафедра організувала таке заняття і ми маємо шанс попрактикувати нашу німецьку мову з рідномовцем. Ми зустрічалися з Маркусом в першому семестрі, але було важко його зрозуміти без перекладача. Тому цього разу було приємно усвідомлювати, що ми розуміємо його і можемо трішки поговорити.

Кетерина Зав’ялець (211): Я дуже задоволена сьогоднішнім засіданням мовного клубу. Було корисно практикувати саме розмовні навички, взаємодіючи з іншими учасниками, а також розвивати словниковий запас, виконуючи різні вправи і спостерігаючи за носієм мови. 

Христина Колотило (211): Засідання мовного клубу було цікаве. Завдання були креативними, особливо мені сподобалось завдання з піснею, атмосфера засідання була веселою.

Катерина Желіховська (211): Це була дуже цікава зустріч. Хочу зазначити, що є дуже помітна відмінність у розумінні німецької мови зараз ніж була на першій нашій зустрічі. Тепер розуміти Маркуса стало на багато легше. Вдячна за таку можливість! Чекаю наступної зустрічі!

Софія Горпинюк (246): Сьогодні, 6 березня, відбулася наша перша зустріч з Маркусом Пойзером, директором школи StartDeutschSchule. Ми жваво обговорювали тему «Я та мої хобі», співали пісні, знайомилися та практикували свої мовні навички – і все це у веселій та інтерактивній формі! Дякуємо за таку чудову нагоду удосконалити вміння спілкування німецькою з носієм мови! Було надвичайно інформативно та цікаво! Ми з нетерпінням чекаємо нових зустрічей!

Богдана Світлинець (246): Зустріч з Маркусом Пойзером, директором школи StartDeutschSchule, була дуже цікавою. Ми весело та пізнавально провели час, дізналися і повторили багато слів зв’язаних з темою “Мої Хоббі”. Вважаю, що ми покращили свої знання і вимову. Дякуємо за таку прекрасну нагоду! Чекаємо майбутніх зустрічей! 

Юліана Проданчук (246): Завдяки цій зустрічі ми мали нагоду поспілкуватись саме з носієм мови. Це дало нам дуже цікавий, корисний та незабутній досвід. Будемо чекати більше зустрічей! 

Петро Братко (246): Варто додати, що у пана Маркуса виняткове почуття гумору, яке в свою чергу надає його заняттям особливого забарвлення. Незабутні враження від проведеної зустрічі, викликають ще більше бажання вивчати німецьку мову!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *