Результати обласного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2023 року

Згідно з даними Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної військової адміністрації 258 учасників з усіх куточків Чернівецької області зуміли гідно представити свої наукові проєкти у 12 наукових відділеннях Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2023 року! І це “незважаючи на надскладні умови воєнного часу, обмеження подачі електроенергії, повітряні тривоги та постійні хвилювання за долю української нації».

За результатами випробувань маємо 148 призерів (І місце – 33, ІІ місце – 58, ІІІ місце – 64).

Приємним є те, що серед переможців обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт 2023 року є науково-дослідна робота, яка виконана під науковим керівництвом доцента кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства Томнюк Людмили Миколаївни, а саме робота Кочерган Христини, учениці 11 класу

опорного закладу «Довгопільський ліцей»  Конятинської ТГ Вижницького району Чернівецької області на тему: «ЛЕКСИЧНІ ІННОВАЦІЇ РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ВІЙНИ В СУЧАСНОМУ НІМЕЦЬКОМОВНОМУ МЕДІЙНОМУ ДИСКУРСІ ТА ОСОБЛИВОСТІ ЇХ ПЕРЕКЛАДУ».

Вітаємо юну науковицю Христину, вчителя німецької мови опорного закладу «Довгопільський ліцей» Конятинської ТГ Тонієвич Тетяну Юріївну та наукового керівника Томнюк Людмилу Миколаївну з перемогою у секції «Німецька мова»!

Бажаємо успіху та нових наукових здобутків на III етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів – членів Малої академії наук України!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *