Відгук про навчання закордоном

В минулому році я отримала можливість навчатись в університеті Альпен-Адрія (м. Клагенфурт, Австрія) протягом зимового семестру. Це один з наймолодших університетів Австрії, розташований в землі Каринтія.

Сам університет є сучасним з безліччю інноваційних технологій. Несподіванкою для мене стало те, що він є відкритим цілодобово, що дозволяє студентам працювати над домашніми завданнями в зручний для них час. Також є цілодобова бібліотека, в яку можна зареєструватись на студентському порталі.
В університеті від початку допомагають студентам ознайомитись з навчальним процесом . В перший день тут відбувається захід «Welcome days», під час якого студенти мають змогу отримати відповіді на всі питання, які їх цікавлять.

В університеті є велика кількість предметів, тому я змогла підібрати ті, які є максимально корисними для моєї спеціальності. На предметах зв’язаних з перекладом викладачі дають можливість перекладати деякі тексти на рідну мову студентів, щоб вони краще розуміли, з якими труднощами стикаються перекладачі. Заняття проходять як німецькою, так і англійською мовами. Завдяки цьому, все більше студентів з різних країн мають змогу навчатись тут. Також для іноземних студентів тут надається можливість проходити вечірні курси з німецької мови на будь-який рівень. (Чікал Юліанна, 351 гр.)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *