Аспірантам факультету іноземних мов

Відкрито конкурс на подання заявок в рамках програми GIP (Germanistische Institutionspartnerschaft) до університету м. Ауґсбурґа (м. Ауґсбурґ, Німеччина) для аспірантів факультету іноземних мов, дослідження яких пов’язані з німецькою лінгвістикою, німецькомовною літературою та методикою викладання німецької мови. 
Перебування може відбуватися тільки під час семестру в університеті м. Ауґсбурґа!

Кількість місць та тривалість обміну: 1 стипендія на 1 місяць.

Необхідні документи для кандидатів (усі документи потрібно подати НІМЕЦЬКОЮ МОВОЮ):
• CV (Europass);
• копія першої сторінки закордонного паспорта;
• мотиваційний лист (обсяг – 1-2 стор. у форматі А4. Вказати сферу наукових інтересів, обгрунтувати потребу проведення наукового дослідження в Аугсбурзі);

Відскановані документи потрібно надіслати у PDF-форматі до 25 лютого 2020 року (одним файлом). Розмір файлу не повинен перевищувати 15 мб. Документи потрібно надіслати електронною поштою на адресу контактної особи по проекту – Ольги Кравчук: kravchuk@gedankendach.org
Тема листа: GIP_AUGSBURG_UNIVERSITY_ПРІЗВИЩЕ_ІМ’Я 
Будь-які документи, надіслані після вказаного терміну, не будуть прийняті до розгляду.

Остаточне рішення про призначення стипендії приймає німецька сторона.

У разі виникнення запитань звертайтеся за електронною адресою kravchuk@gedankendach.org або interof@chnu.edu.ua з поміткою GIP_AUGSBURG UNIVERSITY. У листі вкажіть, будь ласка, Ваше ім’я і сформулюйте питання, яке Вас цікавить.

Крім цього, Ви можете звернутися за консультацією у Центр Gedankendach або у відділ міжнародних зв’язків ЧНУ у визначені для цього дні (понеділок, четвер з 15:00 до 16:30).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *