Створення НТСАДМВ та РМВ Університету

У четвер, 16 грудня, о 15:00 в режимі онлайн відбулася конференція Ради молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Порядок денний охоплював такі питання:
1)   Створення Наукового товариства студентів (курсантів, слухачів), аспірантів, докторантів та молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (доц. Гакман А.В.);
2)   Затвердження Положення про Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених і Раду молодих вчених чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (асист. Гнатюк Т.М.);
3)   Різне.
Участь у конференції брали 53 представників факультетів/інститутів.
Проводилося голосування щодо затвердження Положення про Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених і Раду молодих вчених Університету.
Рішення щодо створення Наукового товариства, а також затвердження Положення про Наукове товариство прийнято одноголосно. З положенням Наукового товариства студентів (курсантів, слухачів), аспірантів, докторантів та молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича можна ознайомитися тут.

Радіємо, що тепер студенти, аспіранти, докторанти і молоді вчені університету об’єднають сили і командною роботою прокладатимуть нові стежки на науковій ниві.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *