Студентська конференція 2023

Сьогодні, 12 квітня відбулася студентська наукова конференція зі здобувачами кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства в двох секціях: Середня освіта та Філологія.

На секції “Середня освіта” свої доповіді продемонстрували: Мізунська П., Пласкунова С., Бернацька А., Віщук Д., Захотій Є., Іванцен Л., Коваленко А., Осадець І., Попович Є., Ференц У., Царик Б., Николайчук В., Бойко Н. Теми наукових робіт були пов’язані або з методикою викладання німецької мови як іноземної або ж безпосередньо з німецькою мовою. Студенти були добре підготовлені та мали змогу гідно представити свою тему і поділитися результатами своїх досліджень, відповісти на поставлені запитання своїх колег та викладачів та отримати слушні поради щодо подальшої дослідницької діяльності. Студенти залишились під гарним враженням від сьогоднішьої конференції і є вдячними за співпрацю та отриманий досвід.

На секції “Філологія” було обговорено 13 студентських робіт: Ільчук Е., Шикеринець Ж., Лутанюк О., Якубович І., Рихло В., Поліщук І., Шуляр А., Гавронська Л., Голбан М., Заика К., Щербак М., Яремчук Н., Мулик А. Щиро дякуємо науковим керівникам за керівництво та підготовку студентів, а також присутність на засіданні і участь в обговоренні. В цілому враження дуже позитивні: студенти добре орієнтувалися в своїх темах і відповідали на найрізноманітніші запитання. Дякую всім за співпрацю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *