Підготовка до виступу з тезами доповіді на науковій конференції

23 лютого відбулось перше в семестрі засідання наукового гуртка TRANSLATOLOGIE кафедри германської філології та перекладу для студентів 3-4 курсів спеціальності 035 Філологія. Зустріч була присвячена підготовці тез доповіді та виступу на студентській науковій конференції.

Дуже приємно було побачити також інтерес до заходу серед студентів, які вивчають німецьку як другу іноземну мову. Зокрема, студентки 4 курсу Будзінська Христина, Марчук Тетяна і Швед Віра поділились труднощами підготовки своїх тез доповіді.

Керівник гуртка асист. Заполовський М.В. за допомогою презентації пояснив, що таке тези доповіді на конференції, які їхні обсяг і структура, в якій послідовності вони викладаються. Було розглянуто рекомендації до оформлення теми, вступу, основної частини і висновків тез доповді, їх презентації на конференції.

Насамкінець, як зразок, було продемонстровано тези доповідей у матеріалах студентської та міжнародної наукової конференцій та заохочено здобувачів освіти брати участь у цих наукових заходах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *