Cпівпраця з мовною школою StartDeutschSchule

20 січня 2021 р. на кафедрі германського, загального та порівняльного мовознавства ЧНУ відбулася зустріч викладачів кафедри з потенційними стейкхолдерами – директором мовної школи StartDeutschSchule паном Маркусом Пойзером та директоркою з питань культурного і освітнього обміну пані Іванною Андрейців. Основна ідея зустрічі – підвищити мотивацію студентів до вивчення німецької мови.

Разом з гостями зустрічі обговорено можливості проведення розмовних клубів зі студентами факультету іноземних мов, які вивчають німецьку як першу та другу іноземні мови.  Окреслено перспективи організації олімпіади з німецької мови для студентів і абітурієнтів та безкоштовної поїздки в м. Любек для тих, хто покаже найкращі результати на олімпіаді. Велике зацікавлення викликала можливість стажування (госпітації) студентів-германістів у школі вивчення німецької мови Start Deutsch Schule та спільна організація Тижня німецької мови на факультеті іноземних мов.

Співпраця передбачає також залучення студентів і викладачів до участі у спільних практичних конференціях, семінарах, круглих столах, творчих дискусіях, до розробки та реалізації освітніх проєктів і методичних освітніх програм. На майбутнє заплановано обмін досвідом роботи, дидактичними матеріалами, інноваційними технологіями у викладанні німецької мови, видання спільних навчальних посібників і практикумів тощо. Аналіз результатів співробітництва висвітлюватиметься у педагогічній та академічній пресі.

Кафедра германського, загального і порівняльного мовознавства щиро радіє співпраці з мовною школою StartDeutschSchule і дякує представникам школи – панові Маркусу Пойзеру і пані Іванні Андрейців за конструктивні пропозиції, вдалий діалог та окреслені напрями співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *