Розмовні клуби для студентів від “StartDeusch” Schule

23 лютого 2021 у рамках співпраці відбулись перші розмовні клуби мовної школи StartDeutsch зі студентами та аспірантами кафедри германського, загального і порівняльного мовознавства та студентами факультету іноземних мов, які вивчають німецьку як другу іноземну мову. Маркус Пойзер зазначив: “Ми говорили на різні теми: німецькі міста, подорожі, роботу в Німеччині та звичайно ж про німецьку мову та її актуальність. Чудовий, настрій, дружня атмосфера та коло однодумців! Хочемо висловити щиру подяку за активну участь, організованість та чудовий досвід! Розмовні клуби – це завжди цікаві заходи для тих, хто хоче мати більше практики в спілкуванні німецькою, хто не боїться та прагне дізнатися більше нового!”

Після засідання студенти мали можливість взяти участь в конкурсі “Чому я вивчаю німецьку?”, який тривав до 8 березня. Головний приз “безкоштовний курс німецької мови у StartDeutsch Schule” виграла Христина Гуцул. Вітаємо!
Кафедра щиро вдячна Маркусу Пойзеру, директору мовної школи StartDeutsch Schule, за цікавий, багатоаспектний і креативний мовний клуб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *