Оголошення від “Академія Аахен” для студентів і аспірантів

Школа німецької мови “Академія Аахен” з міста Київ пропонує всім охочим навчання німецькій мові за світовими стандартами.

Стажування та навчання для викладачів німецької

Бачите своє покликання у викладанні німецької? Закохані та розумієтесь на гарній німецькій? Хочете викладати на високому професійному рівні та за сучасними світовими стандартами?

Тоді раді запросити Вас пройти стажування або навчання для викладачів німецької в школі німецької мови «Академія Аахен» (безпосередньо в школі чи онлайн).  Це ідеальна та одна з небагатьох  наявних в Україні можливостей познайомитись та отримати власний досвід викладання за сучасною комунікативною методикою та знайти місце для професійної  самореалізації в мовній школі з 17-річною історією роботи за найкращими світовими стандартами в галузі викладання іноземних мов (у нас викладають та проходять стажування випускники німецьких (!) університетів).  У програмі:

– введення в дидактику та методику німецької як іноземної
– основи комунікативного підходу викладання іноземних мов
– відвідування занять досвідчених викладачів (нім. Hospitation)
– проведення власних пробних уроків, вкл.
– допомога з планування заняття, обговорення пробних уроків

та багато задоволення від занурення в таємниці професійної майстерності викладача «Німецької як іноземної»

Вимоги до кандидатів: визначні успіхі в опануванні німецької (від С1); перебування/навчання в DACH – буде перевагою, впевнена англійська, впевнений ПК, лояльність до школи, бажання вчитися, професійність, викладацький хист (відповідальність та бажання допомагати).

Зацікавлені? Надсилайте резюме та мотиваційний лист німецькою (нім. Anschreiben) на info@spraachen.kiev.ua (Betreff „Praktikum“)

Контактна особа: Богдан Гороховський, директор

Детальні умови

Стажування, в т. ч. онлайн для кандидатів з інших міст (цільова група: бакалаври, студенти останніх курсів магістратури, абітурієнти ВНЗ)

від 6 до 8 тижнів, включає в себе 90 ак. годин відвідування занять (нім. Hospitation) та 18 ак. год. власних пробних уроків на рівнях А1- С1 для дорослих та дітей, вкл. допомогу в складанні плану уроку, рецензія та обговорення проведених уроків, введення в дидактику та методику – з можливістю бути запрошеним на навчання з наступним працевлаштуванням в «Академії Аахен».

Навчання з працевлаштуванням, в т. ч. онлайн для кандидатів з інших міст, але переважно з метою аудиторного викладання в Києві (цільова група: особи після стажування, бакалаври/магістри з досвідом викладання та без)

від 1 до 2 місяців, охоплює  75 ак. годин відвідування занять та 30 ак. год власних пробних уроків, введення в дидактику та методику, планування уроку/курсу, вступне тестування, підготовка та систематизація додаткового навчального матеріалу, застосування медіа, аутентичних текстів і відео-матеріалів. Після успішного навчання працевлаштування в якості викладача категорії „Junior“ на строк щонайменше 2 роки (умови праці кращі ніж у середньому на ринку).

Працевлаштування (описання вакансії  https://www.work.ua/ru/jobs/3437039/)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *