Неформальна освіта: Надія Бойко

14.03.2023 р. здобувачка ОПП “Німецька мова і література та друга іноземна мова” Надія Бойко (421 група) брала участь у семінарі від «Ernst Klett Sprache GmbH» на тему „Logo! Kleinschritt zum Erfolg“.

Враження

Надія Бойко: Під час семінару, який проводила Birgitta Fröhlich, я дізналась про нову книгу від видавництва Ernst Klett Sprache GmbH „Logo!“ для навчання німецької мови, як другої іноземної учнів рівнів А1, А2 та В1. Пані Бірджітта презентувала книгу по частинах: вправи на початку розділу/заняття, вправи, які варто давати учням протягом уроку і вправи на завершення уроку (підбиття підсумків). Сама книга  мені сподобалась, адже кожен розділ починається з аудіо, але не звичайного, це може бути як реп, так і діалог двох дітей. В кінці книги є словник та пояснення граматики. Крім підручника є ще робочий зошит, зошит з практичними завданнями та книга для вчителя.
Наприкінці семінару учасники з різних країн виконували завдання про дні тижня та мали написати, як буде вівторок їхніми мовами. Найбільше вразило те, що у семінарі брали участь вчителі з різних країн, як-от: Німеччина, Австрія, Кроатія, Греція, Португалія, Босніія і Герцеговига та ін. Усі присутні щиро подякували пані Бріджіті за цікавий семінар та корисну інформацію.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *